Trail

Trailträning med Malin å Ronja hade vi igår, jag var dock inte med med molly, för hon har såklart gjort en vurpa eller nåt i hagen så hon va spänd bak över korset fredag lördag, ska dit snart å hoppas det är bättre så jag faktiskt kan träna lite innan tävlingen ;)

Men Malin och Ronja var jätteduktiga på de konstiga hinder vi ställt upp :D


Elvis och Melker varockså med och gjorde hindren :D Elvis är så söt och målmedveten när han ska träna på saker <3Sidepass över halmbalar


Gå igenom konstiga spröt :P
Efter en stund gick båda hästarna tryggt igenom, ryttarna gav dem fint stöd och väntade in dem så de kände sig trygga :)Hade en pool med lite vatten i med, som Tore tyckte va dödsläskig, men på slutet kunde han stoppa bredvid och stå avslappnat för att sedan fortsätta fram eller backa därifrån :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0