Stadsbergaträning 18/4


Vi tog med skitungen och åkte till Stadsberga, Lotta och Tobbe följde också med.
Tjabo skulle titta på alla hästar och sket fullständigt i att matte stod ivägen, det var ju inte så att han drog eller nåt, men mitt "space" fanns inte och han gick förbi och kunde inte stå still, men men, får trösta mig med att det var första gången :)

Han gick iaf utan problem kors och tvärs över bron (dock så ville han inte stå still på den, men det tar vi nästa gång) över bommar och runt koner så han lär nog sova gott inatt :)

Det var många där och många nya ansikten (det är väl snarare så att det är jag som är NY, men iaf många jag inte träffat förut :) )


Johan och Tjabo


Therese & Minnsan
Johan och TjaboSemester

Jag och familjen har varit på Maldiverna 15 dagar så inte mycket uppdatering här inte :)

Idag har jag iaf longerat Tjabo för första gången och det giock kanon, longera är väl att ta i, men har travade några varv i höger, jag stannade honom, vände och travade några i vänster. Brallade inte (konstigt nog) och verkade cool över uppgiften.

På söndag är det stadsbergaträning och då tar vi med båda pållarna, Johan får rida medans jag kör lite trail at hand med Tjabo :) iaf över lite bommar lär vi ju komma, men satsar på bron :)

Bye sålänge!

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0