Longeringen

Longerat båda på kvällskvisten bara för att de ska få röra sig obehindrat nu när plusgraderna verkar stanna och hagarna ser ut som leråker å inte är så roliga för dem att springa runt i :(

Molly skötte sig faktiskt ok, några bockar i galoppen men inget mot mig, jag longerade ju för att hon skulle få springa på å inte för att träna på något särskilt, så började helt sonika med att tänka "unghästlongering" och bara krävde att jag valde tempo och att hon höll sig på avstånd och det gjorde hon :)

Nöjd matte och häst avslutade med lite tango och små små jogvolter runt matte <3 

Tjabo gasade på rejält några varv å var lycklig att få röra på sig. Han gör ju liksom aldrig några dumheter utan gasar gasar å gasar tills han håller på å falla omkull å inser att D e vettigare å tat lite lugnare ;)

Två nöjda kusar ikväll å alla tre tottosarna har fått egentid idag :)

Funderat mycket på köttbullen Melker idag å insett att han nog faktiskt måste få ta lite av min tid några dagar i veckan ;)
Han är rundare än vad han är hög ;)
När barnen rider går inte många kalorier åt så bara om han får följa med vid sidan eller longeras 2-3 ggr/vecka så skulle mitt samvete kännas lite lättare :)

Kanske ettnyårstips till mig själv ;) löften håller jag mig ifrån om jag inte vet att jag kan hålla dem ;)

Godnatt mina vänner


 

Idag har Melker fått lite kärlek

Va länge sedan grabbarna red nu, men idag va vädret ok så vi åkte dit.
Texas ville inte rida så han ställde ut konor till Elvis som skulle rida runt dem, men Melker ville mest slänga runt med dem så Elvis skrattade gott<3


Molly tittar på storebror i skogen :)Vintervila

I all julrush och då jag är decemberbarn och fyller år på torsdag, så går kusarna på sparlåga och gör inte nämnvärt mycket alls :)
Igår ropade Johan lite på banan och i skogen bredvid och jag skickade runt molly lite påknöglig bana.
Båda skötte sig :)
Lite tätare uppdateringar efter jul när vi sparkar igång igen :)
Ha det så gott så länge <3 

Snart ett år sedan...

... Jag hängde på Molly första gången :D
Denhär lille kusen har jag gjort allt med, själv, alltså, ingen som håller i vid första uppsittningen eller så, utan hon ska lite på och lyssna på mig i allt vi gör :)
Har varit ett roligt, jobbigt, lärorikt, tufft, jävligt, underbart, kämpigt år!
Så glad att jag och Molly får dela våra liv <3
 
 

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0