Tjabo torsdagMolly Har tappat en sko och är fortfarande jättesvullen i käkbenet, så henne kan vi glömma för ett tag framöver... Suck!

Så sadladeTjabo och började med att skritta fram ute, sedan alla gångarter på ridbanan och backa runt alla ben, han känns såååå mycket stadigare i slidesen (Skorna) och inte alls lika vinglig i bakkärran.
Galoppen kändes rund och fin, traven ok, men föll in mer än vanligt i höger, jobbade med det och fick till det på slutet 👍

Sedan fick han beta gräs en halvtimme medans jag shamponerade mollys bakdel (lös i magen, tror mycket beror på tänderna just nu...) och försökte slå på hennes sko, men fick fan inte till det!!
 
Jaja, de e en da imorrn å!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0