Torsdag

Först red jag Tjabo.
I lilla skogen och klättrade massor i den branta backen, upp å ner å upp å ner.
Runt därnere och galoppera, skritta, galoppera, skritta, svänga runt i skogen å liksom träna på att "stäng av knappen" också funkar, inte bara "full gas knappen" ;)

Han skötte sig fint så red ner på banan och travade små volter å 8or och föll in i galopp och bara rullade och han kändes fin å villig.
Skrittade av och duschade medan pappa kom upp med molly (Johan skulle åka och jobba kl 21 så hade lite brått)
Ner med Tjabo och på med allt på molly för att rida lilla slingan med promenerande Åsa och allyson.

Tupplur innan vi lämnade stallet, skönt med ostressad häst!!Först var hon pigg (första 50meterna) sedan seeeg!
Så efter svinstallet så tog jag tag i det å krävde trav, stop, trav, skritt, back, trav och gick på med änden av mecaten på rumpan när hon var seg och då vaknade hon och var med, öronen fram och lyssnade på varenda liten signal.
Överlag nöjd med turen då hon skötte sig exemplariskt i övrigt :) inte rädd för nåt och inte studsig eller tjafsig :) min fiiina tjej!

En vecka kvar till campen nu :D så spännande!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0