Melkers kväll

Jahapp
Två lerigafuxar står kvar i hagarna ;)
Kom till stallet och strax efter dök min moster upp med sin sambos brorsdotter som är lika gammal som Elvis. De skulle socialisera sig lite inför sitt biobesök imorgon så de kom över och skulle hälsa på djuren.
Tuff tjej!
Elvis och Texas tog in Melker och sedan borstade de å fixade och sedan sprang de alla tre runt med Melker i trav fram å tillbaka över hela gården och hade jättekul!
Melkertyckte nog faktiskt också att det var roligt för han hängde på och lyssnade så fint på de små <3
Så ikväll blev det stallhäng med melkertid ;)
Molly fick kraft, hon verkar fortfarande jättetrött efter helgen, så gör verkligen ingenting med lite sammanhängande vila.
Tjabo äter lite dåligt, så ska hålla koll om det kanske kan va dags för kiropraktorn igen...
Nä, nu är det dags att sova, jag har äntligen mina små hemma hos mig och på måndag börjar dagis igen. Vilket härligt sommarlov de haft!
Godnatt mina vänner <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0