Tjabo fredag

Johan är nere i Småland och hämtar kelas häst, så jag fick äran att motionera tjabo idag.
Hann precis ut innan det blev mörkt så hann gå lilla skogen, klättra, gå över alla stora stockar, hoppa några stockar å ha lite kul. Kändes med och ok. Sedan till kalvsvik å vid svinstallet fick vi sällis av en tjej å hennes mammas gigantiska halvblod som var rädd för en älg som stod på åkern, hon hängde på os och när vi kom fram å längst med åkern så var det 9!!! NIO!!! Älgar där, samtidigt!! 4 bebisar, resten stora, snacka om fredagsmys ;)
Travade hem å gick igenom alla gångarter på banan, bättre i vänster idag, men inte bra.sista hingsttanden är verkligen envis å spricker aldrig igenom!!!
Men han lyssnade och jag krävde lite och fick det.
Hoppade även av och tittade hur han rörde sig från marken å det är också bättre, men inte 100% bra.
Nu är det bara en vecka kvar till johannesberg och det ska bli hur kul som helst!!!
Linimentade hals och nacke och stretchade bogarna.
Hann inget med lillasyster då jag fick spontanbesök av två gamla inackorderingar, Pernille och Jessica, och sedan kom Sassa, så pratade med dem och Pernille hade en kompis med två hästar som sökte stallplats så de kommer å kollar på sön :)
Trevlig helg allihop


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0