Kiropraktorn Karolina

Väldigt trevlig och kunnig tjej som förklarade bra och kändes kanon!
Tjabo var sned i bäckenet och lite "rörlig" som hon kallade det. Han behöver nu efter tillrättningen stärka sig i muskulaturen som är runt bakknän och länd.
Skritt och galopp
Bomjobb
Klättra
Gå över upphöjda bommar i nedförsbacke
Sedan ska han masseras över bakknäna (särskilt höger) med liniment varannan dag före och efter ridningen.
Hon "knäckte" rätt bäcken, vänster fram (som han belastat) nacken åt båda hållen.
Stod på en pall och la hela sin tyngd på armbågen i länd/kors på vä sida mest samt in med armbågen över höger bakknä.
Varje gång hon började en ny grupp så blev tjabo "aj aj aj" och gick runt. När hon "kom igenom" så somnade han typ, så samma sak igen på nya stället "aj aj aj" sen "snark"
Gick till kyrkan med honom.
Nu är Johan där och går 30min med honom och tor fre ska han skrittas för hand 1timme och på lör ska vi känna igenom honom "som vanligt" för att känna hur han känns. Sedan ge det två veckor och ev ta ut henne en gång till.
Känns som att vi är på rätt väg å hon kändes pålitlig :) man förstod liksom vad hon gjorde och det var inte bara "hokus pokus"



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0