Ridit med sällskap

Igår, måndag, så var jag ute och skrittade med Tore Allyson och Rune med människor :) Rune å Allyson vände vid kalvsvik, men jag och Tore med Malin fortsatte nästan till gravfältet, vill inte skritta fööör långt så det kändes lagom.
Tjabo var framåt, positiv och villig att gå. Hade varit tittig med husse på söndagen, nu var det bara en stor snöklump som skulle hoppa på honom i mörkret, men han samlade mod och gick förbi :)
Sedan fick Molly stallgångsträning och efter bara 5tillsägelser och kanske 1minut, så stod hon still och avslappnad, utan grimma, i kanske 20sek innan jag gav upp, berömde och skickade in henne i boxen :D vill ha barmark nuuuu!!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0