Anmäld till WRU

Har precis anmält mig och Molly till handklasserna på WRU den 14 oktober :) Ska bli jättekul och måste kanske träna lite den här gången då klasserna ligger på C-nivå :)
 
Vill göra något med hennes man då (INTE KLIPPA!!!) Har ni några förslag? Banda?
Ardennerfläta??
 
Vad tycker ni?
 
Hittade en annan cool bild med :)
 

Hur kan man annars göra??
 
 


Kommentarer
M i c k i s

Om man inte tänker klippa av manen brukar domarna föredra adennerfläta :)eller extremt lång man :D

Svar: den va ju tråkigast ;) men är det för att kunna se halsen då? Nu är ju det här handklasser så då ´kanske det blir bäst med ardennerflätan då :) Hon har ju inte extramlång man än ;)
Tjabos matte

2012-09-06 @ 14:39:26
URL: http://www.majckis.blogg.se
Elin

Håller med Mickis, ardennerfläta är nog mest uppskattat. Domaren vill ju se hästen och en hängande halvlång man drar ner uttrycket. Annars så är ju fisknät snyggt det med, även om jag alltid har älskat ardennerfläta.

2012-09-06 @ 20:22:39
URL: http://beautyalices.blogg.se
Chrissie P

Kan inget om flätor eller handklasser så har inget bra tips tyvärr. Men jag säger samma som du: INTE klippa. Det är ett jävla tjat om att jag ska klippa manen på min häst eftersom vi inte håller på med reining. Men NÄÄÄÄJ. Får väl köra en reiningklass då bara för att få ha manen kvar, haha.

2012-09-07 @ 23:43:33
URL: http://chrissiep.blogg.se/
Chrissie P

Och just det: kul att ni ska dit! Jag har också precis anmält mig :)

2012-09-07 @ 23:46:09
URL: http://chrissiep.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0