Ridtur i solen

Idag var det 14 grader varmt så jag smörade lite extra för min karl och bad honom skynda sig till Herrhagen innan solen gick ner så att jag kunde köra Melker och han rida Tjabo, då Kalvsviksvägen inte har någon is alls nu och vädret var, som sagt, underbart!

Så vi gjorde så, lämnade Elvis hos mommo och morfar och begav oss ut. Mycket trav blev det och mycket titta på saker. Har ju inte gått förbi Kalvsvik förut och det är många hästar och grejejr att kolla på för en oerfaren snart 3åring ;) Men han skötte sig bra, lite het på gröten, men vad mer kan man begära... Mötte bilar, hästar, hundar och folk och han höll sig hela tiden på mattan.

På vägen hem mötte vi Jojje och Jessika så vi sällskapade hem, sa det till Jessika, att i Unghästhanteringsböcker står det att man ska rida ut med en äldre trygg häst första tiden (idag var Tjabos tredje gång ute) och vi väljer att sällskapa med Jojje, studsigaste fullblodet ever ;) haha, Jojje fick studsa på när han hade lust, Tjabo bara funderade över vad den stora kusen verkligen höll på med ;) hehe

Imorgon är det Maria Käki-träning på Stadsberga, fick Thessans tid då hennes pålla skulle vaccineras :) Tur för oss :)

Tjingeling



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0