MYCKET NYTT IDAG!!!!

Idag var det öppen träning på stadsberga, Västergården.

Vi åkte dit i blixthalkan och tänkte att vi kommer så långt vi kommer, vi kom ända fram :)

Ur med hästarna, och det var ju rätt skönt att det var halt, för det var bara vi som begett oss dit med transport, så det var Tjabo, Tobbe och 3st hästar från Västergården, alldeles lagom, så man hade gott om plats att göra saker.

Vi bäddade in Tjabo i pressening, gick över bommar, bro, vallade en pilatesboll, johan hoppade upp och red barbacka över bomamrna och bron utan några somhelst tveksamheter, longerade och alla kommandon satt som vanligt. INGA HINGSTFASONER! Och då var ändå en av hästarna i slutet av brunst.

Bollen tyckte han var läskig att sparka på, så han hoppade över den, sedan när den bara låg stilla så var den pisstrist, men när husse sparkade på den så blev den jätteintressant och han skulle jaga/valla den, kossehäst i framtiden?

Film på det: http://www.youtube.com/watch?v=g_3R03lRCJE

Film på Tobbe med pressen: http://www.youtube.com/watch?v=L1to8ylozis


Tjabo under press



Tjabo på bron, tjock matte ;)



Tjabo spanar på bollen



Tobbe med lite lina på sig ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0