Fredag lös på banan och klippt skägget ;)

Jaa, Tjabo hade typ 1dm långt skägg hela vägen från halsen ner till hakan, det fick saxen råda bot på idag så nu ser han inte lika lurvas ut ;)

Provade Tores bett (ett tvådelat med fasta bettringar) Låg jättefint i munnen och jag tyckte nog att han tom trivdes bättre med det än det vi brukar ha. Han kändes lugnare och mer tillfreds.

Styrde lite från marken, begärde att han skulle sänka sig vilket gick otroligt bra även när vi stod still så stod han med näsan nära backen, han kanske börjar lära sig den lille sprintern ;)

Gick över alla nya bommar och grinden och lite sidepass från båda hållen, ok, men inte jättebra...

Sdan fick han springa lös, hade stängt av banan så att det blev en "fyrkants-corall" ;) och lagt ut bommar som han fick trava och galoppera över och lära sig kolla var han stoppar tassarna även när ingen sitter på och talar om att "nu kommer bommarna" och det gick bra, han tyckte att det var roligt, fick även hoppa några skutt, typ 50cm så hanbrydde sig ju inte så mycket, men bara för att :P

Det var den här dagen :)

TjingelingKommentarer
Lotta

Vill du prova fler sorts bett kan du prova med Tobbes också om du vill :)

2011-04-08 @ 15:15:03
Tette

Tack Lotta :)

2011-04-08 @ 16:20:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0