Idag, torsdag


Skipper har ju tappat en sko så idag fick Tjabo ännu mer träning :) Tummen upp på den!

Jag satte på tränset och grimman och skulle ut på promenad i skogen med Lena& Tore samt Erika & Dalila.

Vi gick runt i skogen vid Rosenhill och klättrade lite, hoppade över stockar, hoppade över diken och fick lite glädje/vårryck så matte var tvungen att bryta av en pinne och markera med, hrm hrm!

Sedan gick det bara bra, bettet bryr han sig ju inte om och det är trist att vara snäll jämt så jag får väl vara nöjd ändå då, vi hade ju faktiskt Dalila med, som är ett sto och gick precis bakom, snorren dinglade en stund, men han förstår nog inte än vad den är till för, som tur är :)

När vi kom tebax till stallet öppnade jag och Lotta upp deras hage så det blev som ett "minibetessläpp" på det lilla gräset som växt i hagen, trodde de skulle springa, men de åt, såklart :PKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0