Verkat hovarna idag

Idag var hovis äntligen i stallet och det var dags för tjabo att få sina tassar varkade.
Han var jätteduktig, det enda han tyckte var lite läskigt var raspandet, då fösökte han hoppa bak ett steg, men lugnade sig snabbt och allt annat gick super!

Han kraffsar ju med framhovarna i golvet i boxen så han har slitit i tårna, vilket inte är bra så nu får han hönät som sysselsättning, och funkar inte det så får vi antingen sko på små lätta skor fram eller låta honom gå ute, vilket egentligen vore skönast!
Men vi får se :)

I helgen var vi på gemensam träning på Stadsberga Gård med westernklubben Taure. Var jättekul att få lite tips (hade såklart Skipper) och jag fick några viktiga "nycklar" för att jag och Skipper ska förstå varandra bättre :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0