Den lilla djäääääävulen... ;)

Smet ur hagen igår igen... suck... han nosade längst backen när hagkompisen gått ut och vipps så "kröp" han under, alltså fick han med sig de två lägsta trådarna över ryggen och slet sönder handtagen, gick under regeln, suck...
Sprang runt på ridbanan, överlycklig över att vara lös...

Idag blev det projekt fixa hagen och upptäckte att elen inte fungeradem den skulle...
Var ingen el alls i trådarne, inte konstigt att han bara kröp under...
Fixade en massa och trodde sedan (2 tim senare) att det skulle fungera...
Icke, kollade med elmätare och det var ingen el alls nere vid Tjabos hage.... Hmmm...

Gick runt med mätaren för att se var det bröts någonstans (har elrep med tre eltrådar i) och på ett ställe hade alla tre trådarna lyckats gå av på precis samma ställe, så det var bara till att byta en lååång sträcka med rep...

SEDAN :D WOOHOO! Nu kan vi stänga in elefanter, jag lovar!
Nästa gång Jessica ska rida Shallow så kommer Tjabo få sig en tjottablängare så han studsar upp till månen ;) Kanske han lär sig :)

INSTÄNGSLAD!!!Kommentarer
Ingrid "Tinka" Carlsson

Hej Tette!

Jag vill gärna hälsa på dig. Nästa vecka kanske passar, eller veckan därpå? Jag skriver dagbok, för hästarna. Nu är det jättebra att ha. Så kan jag gå tillbaka 12 år och se hur busig "mamma Dixie" var när hon var ung. Ett tips bara. Man glömmer så lätt.

Hälsningar Tinka i Gudö.

2009-10-16 @ 19:57:06
URL: http://lthastar.blogg.se/lintrolletshastar/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0