Kiropraktorn

Idag på morgonen kom Karolina och vi hade bokat tid för våra fuxar och mommos Tore.
Började med Tjabo och han hade fix och trix och hoppas att han ska kännas bättre nu, han satt på det "vanliga stället" men inte lika illa som han kan göra, men höger bak va han jättebesvärad av när hon höll på med honom, men efter ett tag så slappnade han av och mommo tog en promenad med honom direkt (Tack Mommo)
 
Sedan va det fialottas tur och hon visade upp lite tuffa cirkuskonster när jag skulle visa henne (hade ju stått inne hela dagen å varför aka man då lyssna på matte?!?!?) ;)  och K var 99% säker på att hon verkligen fläkt sig snett framåt då hon rörde sig precis som det. Jobba massor med höger bak hela vägen från bäckenet så att hon faktiskt kan böja benet, nu är det som "stelopererat", så inte konstigt att hon inte kunde bära upp med det i högervarvet utan bara tippade in! Lite fix i fram och sedan gick hon nääästan helt normalt. Ska tillbaka ikväll och gå med henne då, sedan hinna gå innan vi åker imorgon (ska till Kungsberget tor-sön) och sedan ska jag rida båda på söndag kväll för att känna hur det känns, ev kan hon behöva en gång till, Molly alltså :)
 
Solen skiner, stressig dag, ska snart tillbaka till stallet för lunchning, jobba några timmar iaf :P
 
Ha det gott allihop!!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0