Så kan det gå

Vi var borta hela dagen igår och kom till stallet kl 21, lämnade in barnen hos morfar och Johan skulle bara känna igenom Tjabo lite på ridbanan (stått hela veckan då Johan jobbat massor!)
Ner på ridbanan och ska hoppa upp, precis när han ska slå nergumpen i sadeln så stegrar Tjabo framåt och bockar iväg (Tjabo har ALDRIG bockat! Någonsin!!!) Johan hamnar bakom sadeln och sedan slängs han av bakåt och landar rakt på korsryggen och bara skriker!!!! Jag är livrädd och lite chockad, han flyger upp och hoppar runt å svär och skriker ajajajajaj så jag tror ryggen gått av (men han rör sig ju så det hade den ju inte ;) )
Jag hämtar Tjabo som lugnt ställt sig å betat i ett hörn å går tillbaka, Tjabo är lugnt å liksom inte stressad eller nåt, inte rädd för nåt, men lite "på sin vakt" så Johanskickar runt honom lite och ska sedan hoppa upp igen, då spänner sig Tjabo och börjar freaka ur...
Johan lugnar honom å vi tar av sadeln å hittar ett litet vasst typ frö eller frökapsel under padden så vi är övertygade att det var det!
Johan hoppar upp, rider igenom honom i skritt och allt funkar jättebra.
När Johan ska hoppa av så spänner sig Tjabo igen (han är ju sådär! Minns allt dumt! Det jobbigaste med honom!)
Men Johan hoppar av, leder honom ett varv och sedan ger vi oss
Sedan har Johan skrikit aj såfort han rört sig sedan dess, men vi fick tag i en kiropraktor som hade helgakuttider där farmor å farfar bor så nu har han för första gången i sitt liv gått till en kotknackare! Då har han ont!!!
Han skickade tillbaka korsryggen som hamnat fel och Johan ska tillbaka dit i veckan för att fortsätta, men känns tydligen mycket bättre redan.
Nu är vi hos farmor å farfar och ska få lite middag, sedan ska jag rida Tjabo ikväll :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0