Fortsättning

 
söndagen med Molly så började John med att jobba Molly från Emmas häst, framåtbjudning och vändningar, sedan hoppade jag upp och vi skulle rida bredvid varandra och vända (banana/tangogame) och hon kan spinna jäkla grejt nu ;)
 
 
Hon blev dock trött när vi skulle galoppera så hon bestämde sig för att "ne, jag vill inte och orkar inte mer" så hon fryste fast i backen å gav mig fingret!
Typ som ett barn
"Kan du gå ut med soporna?"
"Nej jag orkar inte, jag är trött"
"Kan du hämta glass i frysen?"
"Ja, självklart!" så har hon massor av energi ;)
 
Testade mha Johan å Tjabo själva när de andra gjorde nåt anna
 
t, men hon bara travade å gav mig fingret.
Så då fick vi vila en stund, sedan fick Michelle hoppa upp på Molly och John använde en flagga att driva på med.
 
Michelle fick verkligen kämpa hon med och förstod precis vad jag menade, men tillslut fick de ett halvt varv galopp, så soakade de några minuter, sedan ett varv och sedan gav de sig :)
Lättare för dem att samarbeta för såfort John säger nåt så vet ju Michelle precis vad han menar, så kommunikationen sker lite snabbare :D
 
 
 
 


Kommentarer
Michelle

Tack för förtroendet att rida henne :) Som sagt så gjorde ni ett kanonjobb i helgen. Keep up the good work!

Svar: Tack Michelle!! Som jag sa, det var en ära för mig att Du red henne och jag litar på dig till 100%! Du är en på miljonen och en stor förebild för mig!! Tack!
Tjabos matte

2013-10-28 @ 14:35:51
Chrissie P

Ni var så duktiga :D Eller ni ÄR så duktiga. Du gör ett kanonjobb med din fina häst, Tette :) Jag har film på när de galopperar, vet inte om jag skickat den redan? Hojta till annars!

2013-10-29 @ 13:24:43
URL: http://chrissiep.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0