MOLLY SKA BLI STORASYSTER!!!

 

Nu hoppas jag att dethär året blir ett bra hästår, för alla! Förra året var fullt av dåliga betäckningar, skador, döda föl, borttagna hästar, Molly och Tjabos far Zans Little Elvis fick tas bort, Tjabos mamma Victors Yellows Lady fick tas bort, mollys mamma var halt och raggig, Tjabo var skadad och Molly höll på att stryka med pga magen... Behöver jag säga mer? :´(

Men idag kom ett glatt besked!! Mollys mamma, Akira, är dräktig med mollys/Tjabos pappa!!! Så det kommer att komma ett litet helsyskon ur den mysiga skimmelmagen i vår/sommar!!! Så spännande! Snacka om Mirakel! Akira blev så deppig och ledsen när Elvis fick tas bort, men nu har hon börjat skina igen och mår bra :) Så roligt!!!

 

Mollys mamma AKIRA
 
Tjabos och Mollys far, Zans Little Elvis
 
Tillsammans förra vintern
(Bilder lånade av roslagswestern.se)


Kommentarer
Elin

Åh vad roligt :D:D

2013-02-22 @ 12:21:28
URL: http://quarterrumpan.blogg.se/
Ida Ricketts

Där kom min bild med igen också. Kul ^^

2013-02-27 @ 19:59:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0