Showmanship

Jaa, ni!
 
Jag ska ju vara med i en showmanship at halter på WRU i oktober... hrm.. sitter och kollar youtube...
hahaha
Tycker ni jag ska springa såhär? haha
Jag förstår att man får bra poäng då, men vem, jag menar VEM springer såhär med sin häst i verkliga livet, i vardagen, haha. Jaja, bara att träna på att se ut som att man har skitit på sig då ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=2pnbjvxdwnU&feature=related


Kommentarer
Chrissie P

Haha ja showmanship ser allt lite speciellt ut. Jag brukar alltid leda min häst med två händer framför mig som att jag bär på en bricka. Helt naturligt liksom... :P

2012-09-12 @ 00:17:03
URL: http://chrissiep.blogg.se/
Elin

Haha, jag vet >.< Jag drar mig lite för Showmanship just för att det känns så fånigt. I vår ska jag nog haltra henne, så det är väl bara att öva på att springa runt som ett fån.

2012-09-12 @ 07:51:17
URL: http://beautyalices.blogg.se
jeanette

Fånig stil, jag springer som jag gör, för att se ut som om jag skitigt på mig tänker jag inte göra. Det står ju att det ska se naturligt ut, vad är naturligt med den där hållningen :-D Men duktig var han. Är ju ändå bara med för tränings skull. Nästa år blir det uppsuttet :-)

Svar: Vad kul :) Vilken fin häst du har!!
Tjabos matte

2012-10-08 @ 05:44:19
URL: http://besten.blogg.se/mysan


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0