Öppen träning 20/3 På Stadsberga Västergård

Idag var det dags igen :)
Många hästar och vi hade med oss 4 st från vårt stall. Tjabo, Melker, Tobbe och Tore.

Johan tränade mest att Tjabo skulle ta ett steg i taget och ta det lugnt. Det stod 6 "snöstolpar" i ett mönster som Johan och Tjabo snirklade runt i olika mönster för att öva lite följsamhet.

Sedan var det ju mycket socialträning, räknade inte, men det var säkert närmare 15hästar i olika färg och form där. De flesta gnäggade eller hummade åt varandra, men Tjabo var nog den enda som var tyst hela tiden :D Enda hingsten och han håller truten och bryr sig inte :) Duktiga Tjabo!

Melker var också med. Desirée gjorde alla moment hon kunde (ska vara med i handklasserna på WRU´s och TWRS´s provapå tävlingar) Och han lyfter ju inte ens på ögonbrynet för nåt...

Har anmält Johan och Tjabo till Western riding, trail, och ranchtrail. Hoppas de klarar det! Har ju inga krav på att de ska bli o-diskade, men att de iaf provar och får lite rutin :)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillatjabos

Här kommer vardagen och träningen med vår Quartervalack Suspisious Mind, även kallad Tjabo, uppdateras så ofta jag hinner. Tjabo är vår första Quarter, och även vår första unghäst. Han är född i maj- 08 och har hunnit bli 5 år nu... Sedan köpte vi Tjabos lillasyster Elvis Shy Molly "Molly" i feb 2012. En rödhårig fuxbrud med skinn på nästan, född aug 2011. Välkomna in och se vad vi pysslar med :)

RSS 2.0